Liberalilor li s-a cășunat pe liniștitul prefect al județului! Ion Ștefan: „trezește-te mai dimineață și pune lucrurile în ordine!”

Conducerea PNL Vrancea a spus-o cât se poate de clar: prefectul județului, Sorin Hornea, nu-și face treaba ba, mai mult, joacă așa cum îi cântă șeful PSD. Cătălin Toma a dat ca exemplu cazul fostului primar al comunei Reghiu, adică tergiversarea deciziei de a costata încetarea din funcție a lui Răduță Macovei.


Liderul liberalilor vrânceni ține să atragă în mod oficial atenția prefectului Sorin Hornea că în momentul de față în județ există trei primării fără edil și, în consecință, trebuie luată de urgență decizia de a se organiza alegeri. „Fac apel către prefectul județului Vrancea să facă tot posibilul și toate demersurile necesare pentru a informa la timp guvernul pentru că, în conformitate cu legea, în termen de 90 de zile se pot organiza alegeri”, a spus liderul PNL Vrancea.


Deputatul Ion Ștefan a mers ceva mai departe. „Domnul președinte Cătălin Toma – n.r.) a fost prea prietenos cu domnul prefect. Este responsabilitatea dânsului și sarcina personală a prefectului să aducă ordinea în primăria de la Reghiu. Au tergiversat suficient. Cred că ar fi cazul să-și asume responsabilitatea... este reprezentantul guvernului în teritoriu. Sper să înțeleagă să-și asume această funcție pe care o ocupă și pentru care primește și salariu”, a punctat deputatul Ion Ștefan.


Se pare, însă, că asta nu a fost de ajuns. Deputatul Ion Ștefan a spus că în Vrancea este o caracatiță care, pe parcursul ultimilor 30 de ani, a cuprins întreg județul. Aluzie mai mult decât transparentă la guvernarea social-democrată în teritoriu, inclusiv la conducerea administrației județene.


Înfierbântat până peste poate de discursul pe care-l rostea în fața camerelor de luat vederi, Ion Ștefan a răbufnit, până la urmă, tot împotriva prefectului Sorin Hornea. „Dom-le prefect, coboară-te și trezește-te mai dimineață, mergi la servici și pune lucrurile în ordine”, a tunat Ion Ștefan în fața unui prefect imaginar care stătea spășit în fața sa.

 

Adauga comentariu