Liberalii „ies la baionetă”! Cătălin Toma: „Remarc sinceritatea lui Oprișan față de realitatea din teren!”

Președintele PNL Vrancea îl atacă pe Marian Oprișan pentru declarațiile acestuia privind secretizarea averii și analogia pe care a făcut-o în legătură cu tablorile de Rembrandt. De aici, trage concluzia senatorul Cătălin Toma, reiese că, până la urmă, Oprișan spune adevărul în legătură cu administrația PSD.

„Remarc sinceritatea lui Oprian față de realitatea din teren, în sfârșit a zis și el ceva: că PSD n-a făcut nimic și nu putem declara ce avem de frica hoților. Este regretabil că un lider de o așa amploare, cum zice Oprișan că este, îi este frică să declare ce are în casă doar ca să nu fie atacat de hoți. Păi, domnu Oprișan, cine conduce statul, nu administrația pesedistă?”, întreabă retoric senatorul Cătălin Toma.


De asemenea, liderul liberal crede că înființarea unei Direcții Regionale de Drumuri și Poduri la Focșani va folosi doar conducerii PSD. Cătălin Toma crede că odată înființată, în instituție vor lucra doar salariați angajați pe bază de cumetrii, de la directori și până la șoferi. Senatorul nu uită să amintească nici de episodul desființării și scoaterii la mezat a Regiei de Drumuri și Poduri Vrancea, intrată în faliment în urmă cu mai mulți ani cu „sprijinul” consiliului județean, al cărui președinte era atunci tot Marian Oprișan.


„Interesul lui Marian Oprișan de a înființa o Regiională a Drumurilor Naționale la Focșani. Stau și mă gândesc, când a intrat în faliment Societatea de Drumuri și Poduri Vrancea, nu când era el președinte? Acuma ne-apucă grija să facem o regională la Focșani. O să vedem cu toții ce frumos o să fie la această societate, însuflețită de rude, prieteni, amante și ce or mai avea pe la PSD, pe acolo, toți în funcții de directori, șoferi, și așa mai departe. Dacă pentru asta se face această Regionala de Drumuri la Focșani, îmi dau seama ce se întâmplă cu o țară condusă de PSD”, a spus Cătălin Toma.


 Nu în ultimul rând, liderul liberalilor vrânceni a adus în atenție tergiversarea de care dă dovadă Compania de Utilități Publice Focșani în racordarea locuitorilor din Tîmboești la rețeaua de apă și canalizare. „Aș vrea să-i mai atrag atenția lui Oprișan să rezolve problema apei de la Tîmboești. Ce vină au oamenii de acolo că această societate, CUP, nu reușește să găsească soluții pentru furnizarea apei potabile?”, a mai precizat senatorul Cătălin Toma.

 

 

Adauga comentariu