Lăsați mănușile, cizmele și hârlețul. CJ Vrancea face un pas înapoi: plantarea puieților din Parcul Memoriei Naționale, sistată!

S-a schimbat schimbarea la Consiliul Județean Vrancea! Probabil după îndelungi dezbateri, păreri pro și contra, autoritățile județene și-a spus că totuși cea de-a treia campanie de plantare a stejarilor în Parcul Memoriei Naționale nu poate avea loc. O fi fost cu adevărat vremea de vină, or fi fost desele discuții privind eșecul campaniilor de până acum...? Greu de spus, cert este că CJ Vrancea a anunțat ferm că sâmbătă nu va mai avea loc nici un eveniment. 

Consiliul Județean Vrancea, coordonatorul campaniei „RoMândria – Stejarii României – Parcul Memoriei Naționale – 100 de ani de istorie și demnitate” a întreprins toate demersurile organizatorice necesare în vederea realizării, în data de 24 noiembrie 2018, a celei de-a III-a etape de plantare a stejarilor. Cu toate că terenul a fost pregătit în vederea plantării, fiind realizate atât lucrările agricole indicate de specialiștii de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea” cât și pichetat, conform normativelor Regiei Naționale a Pădurilor- Romsilva, situația meteorologică impune reprogramarea campaniei. În funcție de prognoza meteo de la începutul lunii decembrie, Consiliul Județean Vrancea va anunța în timp util data și ora la care va avea loc campania a III-a de împădurire în cadrul Proiectului”, se arată într-un anunț al instituției.

Adauga comentariu