Judoka Laris Borș, legitimat la CSM Focșani, locul al V-lea la Universiada de vară de la Napoli!

Universiada de vară de la Napoli aduce noi surprize plăcute pentru focșăneni. La competiția de jodo, Laris Borș, legitimat al CSM Focșani, a obținut locul al V-lea la categoria 66 de kilograme, categorie unde au participat 35 de sportivi. În primul meci, Laris Borș a reușit să treacă de un judoka din Ukraina, în turul doi a învins un sportiv ceh, iar în turul trei, cap de grupă, a ieșit învingător în fața unui sportiv din Franța.


Ajuns cap de serie, Laris Borș a pierdut, din păcate, în fața unui judoka din Republica Moldova iar în lupta pentru bronz a cedat în fața unui brazilian. „Un concurs extraordinar de puternic, iar Laris a demonstrat că și la categoria 66 de kilograme poate fi la fel de valoros, așa cum ne-a obișnuit în trecut la cadrul categoria 60 de kilograme. Sunt sigur că o să fie un sportiv extraordinar”, ne-a spus sensei Iulian Surlă.

La Universiada de la Napoli, organizată de Federația Internațională a Sportului Universitar, au participat 55 de țări reprezentate de 354 de sportivi, 196 de băieți și 158 de fete.

 

Adauga comentariu