Judoka din Focșani - două medalii de bronz la Campionatul European de Cadeți de la Varșovia!

Prima zi a Campionatelor Europene de Cadeți ce au loc la Varșovia, în Polonia, a adus trei medalii de bronz pentru sportivii români. Mândria noastră, ca focșăneni, este că pe cea de a treia treaptă a podiumului au urcat trei sportivi legitimați la două cluburi din orașul de pe Milcov.


Este vorba de Georgiana Hagianu, la categoria 40 de kilograme, antrenată de sensei Adrian Moldoveanu și sensei Mugurel Popa în cadrul Clubului Sportiv „Unirea” Focșani și Alexandru Matei, la 50 de kilograme, sportiv antrenat de alți doi sensei din orașul nostru, Iulian Surlă și Stănică Grosu. Să nu uităm nici de Iasmina Covaciu care a luptat la 48 de kilograme pentru România!


Alexandru Matei s-a născut în Caransebeș și s-a dedicat judo-ului la șapte ani, sub îndrumarea profesorului Ion Radu. La cetegoria la care a luptat și la acest campionat, 30 de kilograme,  Alexandru Matei se află pe locul al patrulea în lume. Anul acesta, sportivul  și-a adjudecat medalia de aur la Cupa Europeană de la Berlin și argintul la  Cupa Europei de la Cluj.

 

Sursa foto: Facebook

Adauga comentariu