Jos labele de pe PSD! Procurorii s-au întrecut pe ei înșiși și deja au soluționat dosarul cocktailului Molotov din curtea partidului

Procurorii vrânceni au dat dovadă de maximă eficiență când a venit vorba de soluționarea cauzei privind tentativa de distrugere a sediului PSD, petrecută în august. Dacă sunt poate zeci de dosare penale care nu își găsesc rezolvare din varii motive, o infracțiune comisă pe 14 august a fost deja tranșată la parchet, iar dosarul a fost trimis în instanță: vrânceanul din Golești trebuie să dea socoteală Partidului Social Democrat Organizația Județeană Vrancea, prin reprezentant legal ... Marian Oprișan!

Să recapitulăm: fapta antisocială a fost comisă pe 14 august, la doar câteva zile după protestele de la București. Un vrâncean a aruncat o sticlă ce conţinea o substanţă inflamabilă, îmbibată într-un material textil, peste gardul sediului PSD. Infractorul periculos care dorea răul PSD Vrancea este prins în timp record - poate și pentru că sediul partidului beneficiază de pază non-stop. Suspectul recunoaște tot, în aceeași zi este reținut. La scurt timp, vrânceanul este pus sub control judiciar. Luna aceasta, pe 4, procurorii trimit cauza în instanță. Nici două luni nu au durat procedurile, cu tot gradul de încărcătură de care se plâng cu orice ocazie anchetatorii noștri. Jos pălăria! Zilele trecute, Judecătoria Focșani s-a pronunțat cu privire la controlul judiciar, deoarece expira măsura.

Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul trimis în judecată prin Rechizitoriul nr. 4015/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani pentru infracţiunea de tentativă la infractiunea de distrugere.... menţine măsura controlului judiciar dispusă prin ORDONANŢA din data de 14.08.2018, pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile”. Vrânceanul care a vrut răul PSD nu are voie „să deţină, să folosească şi să poarte arme, să participe la manifestări culturale ori la alte adunări publice, să se apropie la o distanţă mai mică de 50 m de sediile partidelor politice”.

S-o fi terminat corupția în județ. Și furturile și tâlhăriile. Și toate infracțiunile comise de oamenii mult prea importanți din Vrancea pentru a fi vreodată deranjați!

Adauga comentariu