Jandarmi vrânceni participanți la marșul umanitar „Oameni în uniformă pentru oameni în uniformă”

Astăzi a avut loc cea de a V-a edție a Marșului Jandarmeriei Gălățene „Oameni în uniformă pentru oameni în uniformă”, eveniment umanitar dedicat strângerii de fonduri pentru refacerea Centrului de Recuperare, Refacere și Reabilitare destinat veteranilor din toate teatrele de operații. Alături de voluntarii, polițiștii și jandarmii din Galați, s-au aflat astăzi și jandarmi ai IJJ Vrancea.


„Este rândul nostru să îi ajutăm pe eroi, pe veteranii teatrelor de operaţii!
Au răspuns prezent la chemarea României lăsându-şi familia, prietenii şi alăturându-se celei de-a doua familii, camarazii din Armata României sau Ministerul Afacerilor Interne.

Au făcut posibil ca România să-şi poată îndeplini angajamentele asumate prin aderarea la NATO şi organismele internaţionale din care facem parte; cu demnitatea şi profund respect pentru valorile naţionale şi europene, au mers în cele mai periculoase locuri de pe mapamond, purtând cu mândrie Drapelul României”, scriu jandarmii gălățeni pe pagina lor de Facebook.


Punctul de plecare a marșului, la care au participat și jandarmii noștri, a fost stabilit la Cazarma Jandarmeriei din strada Traian, cei prezenți parcurgândun traseu de aproape 17 kilometri, pînă în Pădurea Gîrboavele, linia de sosire fiind Tabăra DJST Galați.

Adauga comentariu