ITM anchetează un posibil accident de muncă produs la Budești!

Autoritățile au intrat în alertă după ce un bărbat a suferit un posibil accident de muncă în Budești, comuna Cotești. Omul, în vârstă de 57 de ani, a fost internat ieri în Secția de Ortopedie a Spitalului Județean Vrancea. Se pare că bărbatul, de loc din Poiana Cristei, ar fi ajutat de bună voie la descărcarea unui vehicul de transport, moment în care s-a dezechilibrat, a căzut și a fost prins sub un obiect de mari dimensiuni, respectiv un cub din fibră de sticlă în care se păstează, de obicei, vinul.


Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea s-a autosesizat în privința acestui accident și a demarat cercetările care se impun în astfel de cazuri pentru a clarifica dacă incidentul intră la categoria accident de muncă.


„Deocamdată nu avem informații, nimeni nu a comunicat evenimentul. O echipă de la ITM s-a deplasat la spital. Într-adevăr, se pare că este o persoană internată la ortopedie. Vom încerca să vorbim cu medicul curant sau cu persoana, dacă se poate, pentru a vedea cum s-a petrecut evenimentul, dacă este sau nu accident de muncă. În momentul de față nimeni nu ne-a comunicat nimic. Noi ne-am sesizat în urma informației primite de la dumneavoastră”, ne-a declarat inspectorul șef adjunct ITM Vrancea, Sebastian Ciocan.

 

Adauga comentariu