Ioan Turc, candidatul PNL la Primăria Bistrița, întrebat despre abuzul de care este acuzat patronul Radio Someș Cluj asupra fiicei sale: ,,Sunt la un șpriț cu premierul”

Ioan Turc, candidatul PNL la Primăria Bistrița, a fost contactat în legătură cu scandalul în care este implicat Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi și patronul Radio Someș Cluj. În mediul online a apărut un filmuleț în care acesta își pedepsește fetița, în vârstă de doar 9 ani, fata fiind dezbrăcată și pusă în genunchi cu fața la perete, repetând diverse fraze prin care spune că îi pare rău de faptele pe care le-a făcut.

În urmă cu câteva luni, când Alianța PNL-USR+ Plus, s-a lansat și a mizat pe o politică fără penali în funcții publice, surpriză, Ioan Turc, candidat la Primăria Bistrița, a declarat că susținerea lui Traian Ogâgău pentru Primăria Sângeorz-Băi e o chestiune de “nuanță”, ca și cum edilul de la Sângeorz-Băi, condamnat penal și cercetat în mai multe dosare penale, care apare pe afișele electorale cu Stelian Dolha, ar fi un tip imaculat. De altfel, cu un tupeu extraordinar, același condamnat și cercetat penal, cu o aroganță sfidând inteligența cetățenilor, a declarat că este susținut de PNL. Ca și cum toți cetățenii din Sângeorz-Băi ar fi proști bătuți cu gardul, el pozează în candidat independent.

Ioan Turc a fost contactat de observatorbn.ro pentru a comenta imaginile apărute în spațiul public, în contextul subliniat mai sus.

Citește și:

Patronul Radio Someș Cluj își umilește fiica filmând-o goală, sub scuza că îi face educație

Întrebarea adresată: „Cu privire la declarațiile dumneavoastră din conferința de presă în care ați lansat Alianța PNL-USR-Plus. Atunci ați spus că susținerea domnului Traian Ogâgău pentru Primăria Sângeorz-Băi este „o chestiune de nuanță”. Și dorim să aflăm în acest moment, în urma materialului în care Traian Ogâgău își abuzează copilul, conform Antena3, poziția dumneavoastră oficială”

Răspunsul lui Ioan Turc: ,,Sunt la un șpriț cu premierul, deci nu am timp acuma, sunt în campanie electorală.

Premierul României, Ludovic Orban, a fost contactat cu privire la acest subiect, dar a infirmat faptul că s-ar fi aflat la un șpriț cu liderul partidului din Bistrița-Năsăud.

,,Nu cred că a spus așa ceva”, a spus premierul.

„N-am văzut filmulețul că sunt în activitate și acuma. Credeți că eu pot să urmăresc fiecare candidat? Nu e candidatul nostru, e candidat independent”, a mai spus premierul Ludovic Orban.

Adauga comentariu