Invitații de la Vatra Mioriței au avut prânzul și cina asigurate cu puțin peste 2.400 de euro

Nici bine nu au început Zilele Focșaniului, că s-au scos la licitație serviciile de masă pentru invitații din țară și străinătate care au participat la „Vatra Mioriței”. Festivalul internațional a strâns o seamă de invitați dacă ne uităm pe cifrele încredințării directe coordonate de Țara Vrancei: a fost nevoie de 276 de porții de meniuri pentru prânz și tot atâtea pentru cină, care au fost oferite de SC ALEGRIA TOTAL SRL, din București. Societatea are un punct de lucru în Piața Moldovei începând cu anul 2013, iar în 2011 fuseseră înființate alte puncte de lucru în Vrancea: „brutărie + birouri, abator - carmangerie + birouri, microfermă, hala depozit grâu, magazine de desfacere moară nefinalizat” și două stații de benzină în Focșani, care au în incintă un restaurant și un magazin. Nimic suspect, pentru că societatea are ca obiect de activitate... comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate.

Una peste alta, masa invitaților a ajuns la 6.348 lei fără TVA - 276 de porții variate prânz, iar 4.968 lei a costat cina.

Când a tras linie, Țara Vrancei a scos din buzunar 11.316 lei, după ce testase inițial piața, pe site-ul propriu, în luna iunie. Astfel, a postat un anunț prin care căuta „prin achiziție directă servicii de masă pentru invitații la proiectul cultural "Vatra Mioriței" care se va desfășura în perioada 05.07.2018 - 08.07.2018. Obiectul achiziției constă în asigurarea serviciilor de masă (prânz și cină) pentru cca. 200 invitați (grupuri din țară și din străinătate) pentru perioada 05.07-08.07.2018. Valoarea estimată pentru achiziționarea serviciului mai sus menționat este de 7.890 lei fără TVA”.

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu