Între minus absolut și minus absolut! Activitatea consilierului Cătălin Ghețu demonstrează eficiența alianței din CJ Vrancea!

Printre picăturile numărate de la DGASPC, unde este șef de birou, Cătălin Ghețu își face timp și pentru a se prezenta la ședințele CJ Vrancea, în calitate de consilier județean. Prezent în momente cheie organizate de administrația județeană, social democratul încearcă să ne convingă că mai face și treabă pentru cetățenii care l-au așezat cu popoul pe scaunul roșu din consiliu. Asemenea multor colegi de partid, Cătălin Ghețu își propune, an de an, să ducă la capăt mandatul, de parcă ar duce pe umeri cel puțin un sac cu bolovani. Spune că face totul pentru cetățenii județului și, în acest scop, susține și își asumă platforma/programul PSD.


Pe parcursul anului 2017, Cătălin Ghețu ne spune că a respectat legea (lucru care nu-i de colo!), a susținut și promovat acțiunile din domeniul asistenței sociale (că doar lucrează la DGASPC). Ca șef al Comisiei nr.4 (ați ghicit, de asistență socială), consilierul a mai avut grijă să convoace membrii acesteia și să participe la ședințele de specialitate. Bun, deci a fost prezent la ședințe...unde a analizat cu atenție și a dezbătut...a consultat acte normative și a dat avize! Asta la comisie!


În ceea ce privește activitatea desfășurată la ședințele de plen, Cătălin Ghețu a analizat, a studiat, a dezbătut și...și a votat toate proiectele aflate pe ordinea de zi! Și cu câtă conștiinciozitate a făcut acest lucru! Asta se vede și la capitolul privind contribuția sa la proiectele de hotărâre. În acest sens, pe întreg anul 2017, munca social-democratului în CJ Vrancea a fost de a susține proiectele inițiate ori susținute de președintele CJ, Marian Oprișan. „În cadrul ședințelor de specialitate am avizat favorabil proiectele legal întocmite sau nefavorabil proiectele nelegale/abuzive”, trece în raportul său de activitate, Cătălin Ghețu.


Ca să traducem pentru toată lumea, dacă o mai fi nevoie, consilierul a sprijinit toate proiectele inițiate de președintele CJ și le-a respins pe cele ale liberalilor, indiferent dacă acestea au fost bune sau nu. Cine stă să le gândească? Vă spunem asta în cunoștință de cauză! După ce a aprobat și bugetul, conform conștiinței colective a PSD, Cătălin Ghețu a terminat cu activitatea din CJ. Cel puțin așa rezultă din raportul său de activitate.


În finalul documentului, consilierul încheie apoteotic: „voi promova și susține în continuare proiectele CJ Vrancea, interesele de dezvoltare ale județului, utilizarea eficientă a resurselor bugetare precum și obiectivele asumate ăn acest mandat”. Cam asta a fost activitatea desfășurată de consilierul PSD de la 1 ianuarie 2017 și până la sfârșitul lunii decembrie. Pentru efortul său, bugetul l-a răsplătit cu suma de 9.655 de lei, indemnizația de consilier, la care se adaugă și 7.633 de lei, bani câștigați la biroul senatorului Cristian Dumitrescu.

 

Sursa foto: Facebook

 

Adauga comentariu