Intervenție DIICOT în plină stradă, în amiaza mare, la Năsăud: presupuși TRAFICANȚI DE DROGURI arestați! Mașina suspecților avea numere de Vrancea (VIDEO)

O intervenție DIICOT la Năsăud, acolo unde s-a petrecut parcă o scenă dintr-un film, a zguduit liniștea unui oraș care se pregătește de sărbătoare. Mascații au intervenit în trafic pentru a bloca și captura presupușii dealeri de droguri.

Evenimentul a fost surprins de jurnalistul Radu Sîrb și postat pe rețelele de socializare. Deocamdată nu se cunosc date despre operațiune și nici cine sunt presupușii infractori, singurul lucru observat de cei care asistau cu sau fără voie la acest eveniment fiind numerele de înmatriculare ale autoturismului urmărit, acestea fiind de Vrancea.

Acțiunea s-a petrecut pe Bulevardul Grănicerilor, la intersecția cu strada Crinului, o zonă foarte circulată din orașul academicienilor, un oraș a cărui liniște a mai fost brăzdată de astfel de intervenții.

„Năsăudul a devenit celebru în ceea ce privește traficul de droguri de acum mai bine de 7 ani, atunci când descinderi masive au vizat mai multe locuințe și baruri din localitate, acțiuni soldate cu reținerea a zeci de persoane, în special elevi și adolescenți. De atunci, periodic, ”academicienii” au fost răscoliți de polițiștii, ultima acțiune de acest fel având loc fix în urmă cu un an de zile” – a precizat Radu Sîrb.

Vom reveni cu informații!

Adauga comentariu