Înșelată de doi șarlatani! A vrut să îi ajute deoarece aceștia motivaseră că rămăseseră fără benzină și bani, însă în schimbul faptei bune a primit un ghiul din aur... fals. Autorii au fost prinși în timp record

Doi bărbați din Ploiești sunt principalii suspecți ca autori ai unei înșelăciuni căreia i-a căzut victimă o femeie care încercase să îi ajute. Cei doi, în vârstă de 25, respectiv 27 de ani, au fost depistați astăzi la scurt timp după ce femeia păgubită alertase polițiștii focșăneni. Doar 10 minute a durat până ca aceștia să fie prinși, dat fiind că femeia s-a prins rapid că avusese de-a face cu niște șarlatani.

Femeia în vârstă de 54 de ani era în această dimineață pe strada Cuza Vodă din Focșani când a fost abordată de doi necunoscuți, care i-au cerut ajutorul. Aparent, cei doi aveau o problemă urgentă: rămăseseră fără combustibil și nici nu aveau bani asupra lor. Bani românești, au explicat aceștia, ci doar euro. Femeia, de bună credință, le-a dat 200 de lei pe care îi avea în portofel, iar în schimb a primit un ghiul dintr-un metal de culoare aurie, despre care i-au zis că e chiar aur. 

După ce au plecat cei doi, femeia a realizat că a fost înșelată, așa că a sunat la 112. Polițiștii i-au prins rapid, mai ales că mașina în care se aflau cei doi aveau numere străine de înmatriculare. Unul dintre echipajele de poliție aflate în trafic pe raza municipiului a identificat autoturismul cu care cele două persoane au părăsit locul faptei. Cei doi ploieșteni au fost duși la sediul Poliției municipiului Focșani, în vederea audierii, asupra acestora fiind găsită suma de 200 de lei. În acest moment, ploieștenii sunt cercetați pentru înșelăciune.

 

Adauga comentariu