ING i-a supt 9000 de lei unui client din Cluj printr-un bancomat stricat! Desi in 48 de ore trebuia sa ii primeasca, au trecut 4 zile si nu i-a primit inapoi: "Erau banii nostri de platit vacanta, si-au batut joc de noi. Daca erau bani pentru o operatie?"

Ziar de Cluj a mai semnalat si in trecutul recent situatii de gen cu ING. Intr-atat de proaste au devenit seviciile acestei banci, ca am decis sa renuntam la toate conturile si cardurile asociate cu ING pe intregul nostru grup de media. Este modalitatea noastra de a protesta impotriva unor proceduri cretine si a unei banci pentru care clientul e cifra aia care trebuie sa stea cat mai departe de ei, cu care trebuie sa aiba o relatie cat mai putin umana.

Iata o noua patanie a clujeanului Sorin T.:

"Draga redactie,

ING a devenit in ultimii ani din banca cool preferata de hipsteri si antreprenorii mici, o banca cretina cu care e imposibil sa mai lucrezi. Acum doua luni, o persoana apropiata din familie a patit acelasi lucru pe care l-am patit si eu si urmeaza sa vi-l relatez. Joia trecuta, la terminalul din ING Zorilor/Pasteur am depus in jurul orei 16.40 suma de 9000 de lei, ca sa ii am pe card si sa efectuez o plata catre agentia de turism pentru ovacanta cu familia mea. Era absolut necesar sa efectuez plata in dimineata urmatoare, de aia am si fost prevazator, sa imi pun banii de cu seara sa stau linistit.

Dupa ce am depus banii, terminalul s-a stricat. Nu e prima oara. Terminalurile de tip bancomat ale ING sunt vechi si incete, dau gherle cu nemiluita. De data aceasta, tot ce am reusit sa obtin e un mic fluturas care sa ateste suma depusa.

La ditamai banca moderna care se pretinde ING, relatia cu clientul e praf. Aia din sucursala nu pot face nimic, stau ca prostii si se uita la tine. Pe call-centerul apelat, am obtinut remiterea imediata a jumatate din suma, Luisa Ciobanu, operatoarea care mi-a procesat reclamatia, mi-a spus ca in maxim 48 de ore o sa imi primesc si restul de bani. Am innebunit de nervi. 

Insa ce sa fac? Nu aveam de unde sa mai iau alti bani imprumut sa platesc excursia si am asteptat vineri cu maxima nerabdare sa imi primesc banii. Nici vorba! In week-end nimic, caci banca aceasta cretina nu lucreaza, iar mie mi s-au confiscat in mod nejustificat sume!

ING este o banca extrem de neprietenoasa cu clientii in ultima vreme. Au ei duma ca sa vii la ei cu salariul sau sa stai la banca ta de cacat, "ca asa fac toti". Nu, nu, am fost prost ca am venit la ING, o sa plec de la aceasta banca, "ca asa fac toti".

Si o sa ii rog pe toti prietenii mei sa plece la alte banci.

Sper sa publicati scrisoarea mea.

Sorin".

PS: La nici 15 minute dupa aparitia articolului, banii au fost virati :))

Adauga comentariu