„Îndrăznește să crezi” cum arată drumul Bălești-Mihălceni!

Drumul Județean 202 F Bălești – Mihălceni arată ca ca unul de căruță a anului 1400. Este de mirare cum administrația județeană nu a reușit în atâția ani să repare o rută esențială pentru oamenii din zonă. În anul 2017, consiliul județean prindea în buget ceva fonduri pentru repararea DJ 202 F, însă de lucrat... nu s-a clintit nici o piatră.


Așa se face că acum drumul care face legătura între cele două localități a devenit impracticabil. Practic, pentru orice șofer, a străbate cu mașina ruta respectivă înseamnă un act de mare curaj. Mai ales după ce plouă.


„Este, daca vreti, o emblema rusinoasa a CJ Vrancea care desi in urma cu doi ani a alocat fondurile necesare reabilitarii acestui drum ale caror lucrari trebuiau incheiate chiar in anul de gratie 2019 acestea nu au inceput nici la ora actuala. Dupa cum puteti vedea pe acest drum nu se mai poate circula, ci cel mult naviga, dar acest lucru nu intereseaza pe nimeni dintre cei care au responsabilitati in acest sens.


Altele sunt preocuparile celor care in urma campaniilor electorale trecute ar fi trebuit sa puna semnul egalitatii intre vorbe si fapte in semn de pretuire si respect fata de oamenii locului care le-au incredintat cu nadejde si sperante de mai bine votul lor”, scrie un cetățean revoltat pe pagina sa de Facebook.


Cert este că lucrările de reabilitare a drumului Bălești – Mihălceni sunt amânate de fiecare dată, în ciuda faptului că administrația județeană găsește tot soiul de scuze pentru a lăsa această rută în paragină.

Foto credit: Ștefan Parhon

Adauga comentariu