Incredibil! Hoț la aproape o sută de ani!

Fraților, credem că Vrancea a bătut astăzi un record european. Localitatea care se face remarcată este comuna Bălești, acolo unde s-a produs un incident (eveniment) demn de poveștile lui Petre Ispirescu.


Se făcea că în frumoasa zi de 5 februarie (a.c.), unul dintre strămoșii locuitorilor de astăzi ai comunei Bălești, un bătrân de 94 de ani (după vorbă, după port) respectabil și îndemânatic foarte cu foarfecele și pieptenul, a fost jefuit de un consătean care-i călcase pragul, cam de același leat, adică 93 de ani. Cum s-a întâmplat? Ca la Bălești!


Unul dintre moșnegii satului a venit să se facă gigea, cine știe pentru ce ocazie, însă când a plecat, i s-a lipit de mână și frumușica sumă de 700 de lei pe care a subtilizat-o de la tovarășul său nonagenar, frizerul. Acesta a reclamat furtișagul la poliției și oamenii legii au făcut dreptate: ghiujul a fost prins iar banii au fost restituiți unchieșului păgubit. Colac peste pupăză, la veberabila vârstă de 93 de ani, „haiducul” cu pricina s-a ales și cu dosar penal. Cu toate acestea, este greu de crezut că va mai intra „la ocnă”!

 

Adauga comentariu