Incredibil! După ce au jefuit casa, hoții au incendiat locuința pentru a șterge urmele!

Un caz uluitor s-a petrecut în comuna Sihlea, pe la jumătatea lunii februarie a anului trecut, atunci când două persoane necunoscute au intrat în casa unei femei din localitate. Hoții au forțat unul dintre geamurile casei și au pătruns în interior, precum Ali Baba în peștera celor 40 de hoți.


Odată ce s-au văzut la în casă, tâlharii au început să ușureze rafturile de bibiluri și de tot ce se găsea la îndemână, fără teamă că ar putea fi prinși în timpul prestației. După ce au luat cam tot ce au considerat că are valoare, hoților le-a trecut prin cap o idee genială: să dea foc casei pentru a distruge urmele. Ceea ce au și făcut. Au incendiat casa bietei femei și și-au luat tălpășița. Ulterior s-a dovedit că pagubele femeii prădate au fost în valoare de 46.000 de lei.


După cercetări și anchete laborioase care au durat un an, spre surprinderea tuturor experților de la centru, polițiștii Secției Gugești au rezolvat misteriosul caz. Chiar pe data de 7 martie, anul curent, oamenii legii au pus mâna pe cei doi hoți piromani: unul mai puriu, de 40 de ani și celălalt în vârstă de 20 de ani.


Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile  și se află acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vrancea. Cercetările continuă pentru a se proba întreaga activitate infracțională a hoților, activitate ce pare a fi destul de bogată.


Un alt caz soluționat de polițiști săa petrecut pe 9 martie. Un cetățean de 51 de ani a reclamat faptul că a fost buzunărit în timp ce încerca să-și facă unele cumpărături la un magazin din Focșani. Portofica subtilizată conținea 2.870 de lei, o mică avere pentru orice om modest.


Din fericire, oamenii legii au acționat cu eficacitate și au înșfăcat șuțul, un bărbat de 39 de ani din Brăila. Prejudiciul a fost recuperat iar hoțul s-a ales cu dosar penal.

 

Adauga comentariu