Incendiu puternic la Mărtinești. Trei locuințe au fost afectate

Un incendiu izbucnit în această seară la Mărtinești, unde anexele a nu mai puțin de trei gospodării au fost făcute scrum. Pompierii Detașamentului Focșani au fost solicitați în jurul orei 18:20 pentru a interveni în localitatea Mărtinești, unde inițial ardeau anexele unei gospodării. Salvatorii au plecat pregătiți, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta generalizat cuprinzând o suprafață de aproximativ 180 mp. În cooperare cu SVSU Tătăranu, forțele de intervenție au acționat circa două ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative reușind să limiteze propagarea focului la trei locuințe aflate în imediata apropiere.

În urma incendiului au ars anexele la trei gospodării în suprafață de circa 180 mp. Cauza probabilă a producerii evenimentului: foc deschis în spații deschise”, au comunicat pompierii vrânceni.


 

Adauga comentariu