Incendiu în Odobești. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

O gospodărie din Odobești a fost cuprinsă de flăcări astăzi, fiind nevoie de intervenția pompierilor militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 11.00.

 

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție, în cooperare cu SVSU Odobești și SVSU Jariștea, au acționat pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului care cuprinsese două camere de locuit dintr-un imobil și acoperișul acestuia.

 

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 12.10. În urma evenimentului au ars bunurile de mobilier, aparatura electrocasnică și hainele aflate în cele două camere, precum și aproximativ 50 mp din acoperișul construit din lemn și învelitoare din tablă.

 

Cel mai probabiul incendiul a fost cauzat de jarul căzut din sobă. Pe timpul intervenţiei, o femeie în vârstă de 69 de ani a fost asistată de paramedici deoarece a suferit un atac de panică, aceasta însă a refuzat transportul la spital.

Adauga comentariu