Încă o șansă la supraviețuire pentru animalele sălbatice rănite! ACDB are un nou centru de tratament!

Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice din cadrul Asociației pentru Conservarea Biodiversității Biologice (ACDB) Focșani beneficiază de un spațiu nou și modern, amplasat în Crângul Petrești, unde animalele sălbatice care au nevoie de ajutor vor putea fi tratate corespunzător.


Noul centru a fost ridicat de la zero cu sprijinul financiar al companiei canadiene TELUS International din România, cea care a finanțat și proiectul Wildlife Help. Așadar, începând de la sfârșitul lunii februarie, puii orfani, animalele accidentate, animalele captive sau cele confiscate de autorități, în genere sălbăticiunile care sunt rănite au acum încă o șansă în plus de a reveni sănătoase în habitatul natural, totul prin grija inimoșilor voluntari ai ACDB.


„De azi, tratamentul medical veterinar de specialitate se va desfășura pe o suprafață de circa 20 mp într-un modul special confecționat si adaptat necesitaților unui Centru pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice astfel încât să putem asigura intervenții cât mai reușite în folosul animalelor sălbatice”, se arată pe pagina de Facebook a ACDB.

Adauga comentariu