Înapoi în viitor. Cum arată politicienii Vrancei trecuți prin aplicația FaceApp

Facebook a fost plin în weekend de fotografii care, aparent, îți permit să arunci un ochi în viitor: cum vei arăta la bătrânețe? Unii mai gârbovi, alții mai semeți, alții cu mai mult sau mai puțin păr, musai cu riduri, fiecare a fost curios să își vadă chipul la bătrânețe. Am fost și noi curioși să vedem cum vor arăta personalitățile județului peste câțiva ani, dacă îi vom mai recunoaște pe stradă. Mari schimbări nu sunt față de prezent.

Marian Oprișan va fi cel mai probabil și în viitor cu aceleași citate pline de miez, fidel partidului care l-a creat și sprijinit:

Cine știe ce va fi peste câțiva ani cu parlamentarii de azi? Poate se vor retrage din politică sau poate vor continua să susțină aceleași ideologii

Nu putem să îl trecem cu vederea pe primul gospodar al orașului - primarul Cristi Valentin Misăilă - și mâinile sale drepte - viceprimarii

Și, dacă tot a venit vorba de mâni drepte, să nu uităm că și la Consiliul Județean Vrancea avem doi vicepreședinți. E drept, nimic nu mișcă fără șeful cel mare, dar nu se știe ce va fi pe viitor. Momentan, FaceApp poate aduce doar câțiva ani în plus:

Când vine vorba de Consiliul Județean Vrancea, știm cu toții că de fapt secretarul județului conduce această instituție. Ca bonus, am aruncat o privire și în viitorul Ralucăi Dan, așa cum îl prezintă FaceApp.

 

 

 

Adauga comentariu