Împreună la bine și la rău: soț și soție din Păulești sunt și părți vătămate și inculpați, într-un dosar de lovire. În conflict a fost implicat și un vecin

Trei vrânceni, localnici din Păulești, vor răspunde pentru un incident în care au fost implicați în toamna anului 2017. Conflictul a avut loc la începutul lunii noiembrie acum doi ani între localnicii din Păulești, iar părțile vătămate sunt totodată și inculpați: Fănică S., Culiță C. și Aurica C. - ultimii soț și soție. În urma loviturilor mai mult primite decât date, femeia a avut nevoie de peste 25 de îngrijiri medicale, în timp ce bărbații au scăpat mai „ieftin”: până în cinci zile.

În urma anchetei s-a stabilit că cei trei au avut un conflict spontan, după ce bărbații au dat unul peste altul pe drum. Astfel, pe 4 noiembrie 2017, Culiță C. era cu ATV-ul pe șosea și a vrut să îl depășească pe Fănică C., care își conducea vehiculul arhaic cu un singur cal putere. Bărbații s-au înjurat reciproc, iar când Fănică S. a ajuns cu căruța în dreptul locuinței vecinului său, a ieșit soția acestuia, care a aruncat cu pietre.

Firește, nici Fănică C. nu s-a lăsat mai prejos, așa că a luat un bolovan și a aruncat înspre doamna aflată în fața porții, nimerind-o în torace. Cel puțin așa au fost puse cap la cap întâmplările, așa cum au fost ele povestite de de inculpatul Fănică C. și de martori. Cei doi soți au refuzat să dea declarații, considerându-se probabil cercetați pe nedrept. Numai că în urma anchetei, toți au fost trimiși în judecată pentru loviri și alte violențe și trebuie să explice în instanță cât de nevinovați sunt. 

 

Fotografie cu caracter general

Adauga comentariu