Îmbrăcăminte „fake” și lemne confiscate la târgul de la Tichiriș

Comercianții aflați ieri în târgul de la Tichiriș au fost luați la puricat de polițiști și de inspectori din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Vrancea. Verificări au fost făcute de către oamenii legii și în ceea ce îi privește pe șoferii care tranzitau zona. 

Poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, investigare a criminalității economice și rutieră, sprijiniți de reprezentanți ai au desfăşurat o acțiune în târgul anual organizat pe raza comunei Vidra, sat Tichiriș, în scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale, a faptelor ilicite de comerț, în domeniul silviculturii și pe linia combaterii abaterilor săvârșite de către participanții la trafic pe DN2D. Au fost efectuate 20 de controale, au fost legitimate 63 de persoane și controlate 31 de autovehicule.

În cadrul activităţilor a fost constatată o infracțiune la Legea 84/1998 R privind mărcile şi indicaţiile geografice și au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 4 mc lemn foc fag şi 14 articole de îmbrăcăminte (inscripționate cu denumirea unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute), în valoare de  2.500 lei”, se arată într-o informare a Inspectoratului de de Poliție Județean Vrancea. 

Sursa Foto: Gala Tara Vrancei


Adauga comentariu