I-a ars piciorul după ce a dat foc la un morman de gunoi

Ieri, un bătrân de 81 s-a ales cu arsuri la un picior, după ce a dat foc la un morman de gunoaie în spatele locuinței sale. Inițial, oamenii legii au fost sesizați despre faptul că în extravilanul comunei Ţifeşti, în zona lizierii de pini, s-a produs un incendiu. Iar când au ajuns la fața locului, polițiștii Secției de Poliţie Rurală Panciu au descoperit că incendiul se răspândise de la focul pe care îl aprinsese bătrânelul. Oamenii legii spun că octogenarul lăsase focul nesupravegheat, iar la scurt timp s-a extins. Până să ajungă la fața locului, bătrânul încercase să stingă focul, însă s-a ales cu arsuri la piciorul stâng. 


A fost solicitată intervenţia unui echipaj medical care i-a acordat acestuia primele îngrijiri medicale, transportându-l ulterior la U.P.U. Focşani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, comunică IPJ Vrancea.

Un alt incendiu a izbucnit ieri după-amiază și de-a lungul terasamentului căii ferate, pe direcția Focșani-Bacău. Până la sosirea pompierilor, focul a cuprins vegetația uscată, dar și un autoturism parcat în zonă, care a ars complet. În urma verificărilor, a fost identificat proprietarul autoturismului, reieșind totodată că mașina fusese lăsată în acel loc de mai multe zile de către fiul acestuia. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă.
 

 

Adauga comentariu