Hoți prinși în timp record de polițiștii vrânceni!

Pungașii nu au liniște în aceste zile însorite de toamnă târzie și s-au apucat, probabil,  încă de pe acum să strângă ceva bani pentru cadourile de Crăciun, asta dacă nu îl vor întâmpina pe Moș la Penitenciarul Focșani.


Așa se face că în urmă cu două zile, pe 6 noiembrie, chiar în miezul zilei, la ora prânzului, polițiștii din Vulturu au fost sesizați de un bărbat din localitate că cineva i-a „vizitat” autoturismul cu o zi în urmă și a plecat cu o „amintire” plăcută,  sub forma unui portofel ce conținea suma de 1.350 de lei, la care s-au adăugat mai multe documente, ce avea omul acolo.


Ce-i drept, păgubitul s-a dovedit a fi destul de imprudent să-și lase mașina neasigurată, în virtutea faptului că aceasta se afla parcată în fața casei. Polițiștii au dat drumul la cercetări și în cursul zilei de ieri au dibuit principalul suspect al loviturii, un bărbat în vârstă de 45 de ani din Vulturu.


Tot ce s-a putut recupera din furt a fost suma de 962 de lei, restul de bani fiind probabil cheltuiți de găinar pe diverse lucruri necesare traiului cotidian. Cercetările continuă pentru probarea și documentarea întregii activități a pungașului.


Un alt caz a fost cercetat de Poliția Municipiului Adjud, chiar în cursul zilei de ieri. O femeie în vârstă de 40 de ani din localitate a aunțat prin 112 că, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, persoane necunoscute au dat iama în locuința pe care o avea în construcție și au plecat cu mai multe bunuri, sanitare și electrice, ce au găsit și ei pe acolo, în valoare de aproximativ 5.000 de lei.


Polițiștii adjudeni au demarat cercetările și în scurt timp, adică în aceeași zi, l-au găbjit pe autorul jafului nocturn, un tânăr de 20 de ani din Adjud. În urma probatoriului s-a luat măsura reținerii acestuie pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să afle dacă instanța va fi blândă cu el.

 

Adauga comentariu