Goleșteni, vi se pregătește ceva: autoritățile alocă peste 400 de mii de euro pentru asfaltarea unui drum

Localnicii din Golești vor avea condiții potrivite anului în care ne aflăm. Acum, în 2019, CUP Salubritate a găsit 400 de mii de euro și ceva în plus pentru a asfalta una din străzile din Golești. Stradă ca un drum de țară, după cum arată imaginile încărcate pe Google maps în 2012.

Conform contractului scos la licitație de Cup Salubritate pe 24 aprilie, locul de executare este pe Str. Vergului nr. 1 din Golești. Pentru lucrări este nevoie de „bitum neparafinos pentru drumuri, provenit din țițeiuri neparafinoase selecționate, cu caracteristici prevăzute de SR EN ISO 12591, utilizat la execuția lucrărilor de drumuri publice, conform prescripțiilor tehnice în vigoare; cantitatea estimată a se achiziționa este cuprinsă între minim 400 tone și maxim 700 tone, dar poate fi diminuată/majorată în funcție de fondurile alocate și nevoile de consum, până în data de 30.04.2020, prin act adițional”.

Aceasta în condițiile în care în caietul de sarcini se precizează că „nu se admite depășirea prețului total estimat”, valoarea fără TVA a contractului fiind de 1.890.000 lei.

Adauga comentariu