Gest umanitar al IPJ Vrancea pentru trei copii orfani de mamă: „Un mic gest al nostru a fost în acea zi TOTUL pentru ei!”

La finele lunii trecute, polițiștii din cadrul IPJ Vrancea au vizitat cei trei copii din comuna Cotești a căror mamă a decedat în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu exact un an. Astfel, oamenii legii și-au respectat promisiunea făcută familiei la prima vizită, aceea de a reveni.


În urma unei campanii de donare de sânge organizată în luna octombrie, polițiștii IPJ Vrancea au folosit bonurile primite oentru a cumpăra alimente, dulciuri, sucuri și jucării pentru micuții orfani de mamă, în speranța că modestele daruri le vor aduce acestora un strop de fericire. Mai mult, o doamnă cofetar din Suraia a dorit să-și aducă și ea contribuția la gestul inițiat de oamenii legii și le-a oferit copiilor un tort.


„Deși nu vor trece niciodată peste durerea pierderii mamei lor, copiii au învățat din nou să zâmbească și au avut de această dată toate motivele să o facă! Polițiștii le-au cântat sărbătoriților ”La mulți ani!”, au povestit, au jucat chiar și câteva jocuri și au plecat astfel cu sufletele încărcate de căldura celor mai frumoase sentimente”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

 

Adauga comentariu