Galerie Foto: Primarul Focșaniului, la masa „oamenilor mari”. Cu cine s-a întreținut Cristi Valentin Misăilă la întâlnirea primarilor de municipii

Misterul ședinței extraordinare de Consiliu Local Focșani ținute la primele ore ale dimineții lunea aceasta a fost în sfârșit dezlegat. În ziua respectivă, Cristi Valentin Misăilă trebuia să ajungă și la o altă ședință, cu mult mai importantă: cea a Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România - AMR, la București. Sperăm că primarul nostru a învățat multe din discuțiile despre bugetul pe 2018 vs cel din 2019 - tema centrală a ședinței, chiar dacă din comunicatul AMR nu reiese că ar fi avut ceva de spus sau de ridicat. E bun și principiul „tace și face”, așteptăm cu interes rezultatele.

La masa rotundă, Cristi Misăilă a fost flancat de alți doi primari social democrați: Nicolae Barbu, edilul din Giurgiu, și Vasile Pavăl, cel care conduce municipiul Vaslui. Dacă Pavăl nu se remarcă cu mare lucru, iar județul Vaslui este mai cunoscut decât numele primarului din municipiul reședință, despre Barbu se pot spune multe. De exemplu, Nicolae Barbu a făcut câteva declarații controversate la adresa senatorul Niculae Bădălău și chiar punea problema unei demisii din PSD. Ba chiar a și ridicat câteva probleme în cadrul ședinței AMR de luni. Spre apărarea primarelui nostru, care nu apare nici măcar cu un rând consemnat, vom spune că AMR a publicat doar intervențiile a nouă edili. Plus cea a lui Ludovic Orban, Președintele Partidului Național Liberal, invitat la acea întâlnire.  

Sursa Foto: AMR

Adauga comentariu