Gabriela Firea confirmă aspirațiile lui Oprișan: „A spus să îl susținem să preia PSD”

Gabriela Firea aduce critici unuia dintre cei mai importanți lideri ai PSD: lui Marian Oprișan. În cadrul unor declarații de presă făcute astăzi, primarul capitalei și președintele PSD București și-a exprimat cât se poate de clar poziția față de Oprișan și de criticilepe care i le adus acesta lui Paul Stănescu în Cex. Gabriela Firea s-a arătat deranjată și de faptul că liderul PSD din Vrancea se ocupă de strategia politică a partidului.


„Dacă după elucubraţiile spuse de Marian Oprişan încă ne bazăm pe el să facă strategia politică a partidului, voi citi partea din strategie care nu îi aparţine. Domnul Oprişan de fapt l-a acuzat pe Stănescu că nu ştie să scrie. Să nu vorbesc despre problemele gramaticale, că e domeniul meu. Nu e normal. L-a atacat pe domnul Stănescu, cu nişte minciuni, că vrea să facă partidul mic să îl dea la Ponta, vă daţi seama ce relaţii avem, şi pentru că l-am apărat eu cu doamna Vasilescu şi dl Buzatu, pentru că am făcut apel la înţelepciune s-a răzbunat pe mine, venind cu aberaţii", a declarat ziariștilor Gabriela Firea.


Însă ceea ce este mai important, abia acum urmează. Gabriela Firea a confirmat că Oprișan trage sfori pentru a ocupa prima funcție în partid, lucru care de altfel nu ne miră. Era clar că se visa „el lider maximo”, sătul să facă ce spun alții. „... s-a dus la un prieten unde s-a văzut cu soţul meu şi dl. Stănescu. Soţul meu a spus da, ne-am văzut, dar Oprişan a spus să îl susţinem să preia PSD, pe vremea când încă era Dragnea. Asta a fost discuţia și noi am spus că nu decidem cine este preşedintele PSD”, a mai spus Gabriela Firea deranjată vădit de aspirațiile lui Oprișan.

 

Adauga comentariu