A fugit în străinătate după ce și-a lăsat unchiul într-o baltă de sânge!

Un tânăr de 17 ani s-a ales cu dosar penal după ce și-a pocnit unchiul cu pumnul în figură. Tânărul, care locuia împreună cu bunica sa, nu era chiar un model de cumințenie. Făcea scandal și, nu de puține ori, o băga în sperieți pe bătrână care nu știa cum să-și mai domolească nepotul.


Ei bine, într-una din zile unchiul băiatului, adică fratele tatălui său, s-a hotărât să ia ceva atitudine. Însoțit de un amic, el a trecut pe la locuința mamei sale și l-a luat la rost pe tânărul recalcitrant. Se pare însă că acesta nu a suportat prea bine criticile, întrucât și-a altoit unchiul cu atâta putere încât acesta a avut nevoie de internare.


Practic, după ce a fost lovit de propriul său nepot, s-a prăbușit ca un bolovan la pământ și a fost nevoie de ambulanță pentru a fi transportat la spital. În urma incidentului, bătăușul a luat-o la sănătoasa și nu s-a mai întors. El a fugit în străinătate, speriat de urmările faptei sale. El este cercetat pentru infracțiunea de violență în familie.

Unchiul lovit nu pare să aibă pretenții civile, însă Serviciul de Ambulanță cere 35 de lei, costurile transportului până la spital, iar Spitalul Județean Vrancea s-a constituit parte civilă cu suma de 553 de lei.

 

Foto cu caracter ilustrativ

 

Adauga comentariu