FOTO/VIDEO: O nouă seară de sâmbătă, o nouă acțiune. Alcoolul și drogurile, „la control”!

Chiar dacă în acest weekend polițiștii de la Serviciul Rutier au fost angrenați în evenimentul Moto Raliul Anual Național – România, Ediția a VII a Magic Lepșa Reloaded, nu au lăsat de-o parte nici prevenția și controlul participanților la trafic din Focșani. În tabăra de la Gălăciuc, motocicliștilor veniți din mai multe țări li s-au prezentat informații cu privire la aparatele de radar din dotarea poliției - inclusiv „pistolul radar TruCAM”, realizând totodată verificări demonstrative privind consumul de băuturi alcoolice, cu aparatul alcooltest.

Sâmbătă noapte, polițiștii de la rutier au continuat însă acțiunile în oraș și au verificat cum „stau” șoferii cu alcoolul și drogurile. Conducătorii auto au fost testați pentru stabilirea alcoolemiei, făcându-se totodată și verificări cu aparatul DrugTest, unul dintre cele mai performante aflate în acest moment pe piață. Aparatul poate stabili în câteva minute decă cel care este testat a consumat orice tip de substanță psihoactivă.

Nimeni nu a scăpat de brațul lung al legii și au fost făcute verificări inclusiv în ceea ce privește actele mașinilor oprite, precum și starea acestora.

 

Adauga comentariu