Foto/Video: După ce ne-a sfătuit ce să facem de Referendum, Oprișan ne invită la Bachus. Vezi ce mesaj a avut șeful CJ Vrancea pentru „dușmani”

Încolonată frumos, crema cremelor din județ a venit la deschiderea Festivalului Viei și Vinului, internaționalul Bachus. Ne referim aici la primarii de comune și orașe, dar și la consilieri județeni și locali, sau șefi de instituții. Fiecare dintre aceștia a așteptat cuminte un semn de la șeful lor nemărturisit, dar purtat în inimă: Marian Oprișan. Abia după ce și-a făcut apariția șeful Consiliului Județean Vrancea, oamenii au început să se strângă pâlcuri-pâlcuri în fața Palatului Administrativ.

Încolonați au fost și elevii liceelor din județ. Trei dintre acestea au fost premiate ulterior, pentru originalitatea costumelor și modul de prezentare. Totul desfășurându-se sub ochiul atent al adjunctului ISJ Vrancea, Auraș Șelaru.

După ce a terminat de rostuit toate acestea, Oprișan a mers pe scenă, pentru a spune câteva cuvinte în stilul propriu. Șeful CJ Vrancea s-a adresat și „dușmanilor acestei manifestări, celor care sunt împotriva acestui festival”:

Noroc că nu a ținut mult supărarea. Marian Oprișan a plecat la alte treburi mai importante, iar petrecerea a început oficial:

Adauga comentariu