FOTO: Marian Oprișan trage peștii de coadă în Carrefour. „Cel mai iubit” dintre vrânceni s-a amestecat printre vânzătoare și a pipăit cu degețele sale fauna piscicolă

Șefu e șef până moare, oriunde s-ar afla. Aseară, Marian Oprișan a mers la Carrefour pentru câteva cumpărături absolut necesare, dar nu s-a putut abține din a da ordine și indicații. Domnul președinte al tuturor vrâncenilor a dat dovadă pentru încă o dată că nu știe să se comporte decât ca un vătaf pe moșie și a intrat peste domnișoarele care serveau la raionul de pește. Cu binecunoscuta atitudine, Oprișan le-a bruscat pe angajate, până acestea i-au încărcat în sacoșe produsele pe care le dorea. Nu vreo fiță, fructe de mare sau somon. Din cele 26 de sortimente de pește și fructe de mare, Oprișan a poftit doar la dorada! În final, angajatele i-au și cărat sacoșele pline ochi cu dorada până la căruț, iar în tot acest timp mai mulți clienți așteptau la coadă, nu cumva să îl deranjeze ceva pe stăpân!

 

După cum se știe, Oprișan nu reușește să meargă niciodată singur atunci când face shopping și de fiecare dată își ia câte un împingător de căruț, care totodată este atent ca nu cumva cineva să se apropie prea mult de șeful său. Mulțumit că s-a văzut cu sacii de pește în căruță, Marian Oprișan și-a continuat plimbarea de seară printre raioane și a reușit să strecoare și alte produse printre baxurile de apă Vittel.

Adauga comentariu