FOTO! Dragostea nu are vârstă! Directorul Liceului de Arte din Focșani, Diana Tăicuțu, fotografiată în timpul unei întâlniri de dragoste cu un elev!

Directorul Liceului de Arte „Gh.Tăttărescu” din Focșani, Diana Tăicuțu, trăiește o furtunoasă poveste de dragoste cu un elev de la școala pe care o conduce. Pe Facebook au apărut mai multe fotografii în care profesoara este surprinsă în tandrețuri maxime cu elevul. Cei doi apar îmbrățișați, sărutându-se tandru, atât îmbrăcați, ca să zicem așa, cât și în costumele lui Adam și al Evei, adică în curul gol.

Sursele noastre ne-au confirmat că relația dintre cei doi este mai veche și că unii dintre elevi știau. De altfel, dacă nu ar fi fost așa, nici respectivele fotografii nu ar fi apărut în spațiul public. Noi nu avem nimic și nu ne interesează viața amoroasă a doamnei director, însă pasiunea nestăvilită consumată între un profesor și un elev, credem că nu e tocmai ortodoxă și contravine moralei oricărui cadru didactic, mai ales că tânărul urmează cursurile tocmai la școala unde Diana Tăicuțu este profesoară.

În altă ordine de idei, directorul liceului nu pare să fie simpatizată prea mult de colegii de catedră. Din unele informații care ne-au ajuns la ureche, reiese că Diana Tăicuțu împreună cu secretara sa, Sorina Dragomir, sunt un fel de stat în stat, dictând regulile în școală, și asta nu pe principii tocmai ortodoxe.

Aceasta din urmă a reușit să-și angajeze soțul în liceu, întâi pe post de bibliotecar, apoi ca administrator al unității de învățământ. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, Sorina Dragomir, cu ajutorul direcțiunii, i-a încadrat pe cei doi fii ai săi la liceu, unul ca profesor de arhitectură și pe celălalt ca informatician.

Directorul Diana Tăicuțu are și ea destule rude care profesează la Liceul de Arte. Tatăl ei ocupă o catedră de sculptură, soțul de pictură iar cei doi fini predau muzica și sculptura. Unele cadre didactice spun că cele două doamne au creat adevărate cercuri de putere în instituție și că nimeni nu prea mai mișcă-n front.

De altminteri, Diana Tăicuțu le mai arată preventiv, unora, cartonașul galben, lăsând să se înțeleagă că nimeni nu este veșnic încadrat pe post. Pe lângă asta, unii dintre dascălii liceului spun că directorul ascunde deliberat catedra de design vestimentar, doar pentru a prelungi în mod nefiresc activitatea unui profesor pensionar, care îi este prieten.

 

Sursa Foto: Facebook

Adauga comentariu