FOTO: Dorinel „Regele Asfaltului” Umbrărescu, acuzat că a făcut lucrări îndoielnice pe lotul IV al autostrăzii Lugoj-Deva. Lotul IV a fost însă recepționat luni

Luni, lotul IV al autostrăzii Lugoj-Deva, opera Asocierii de firme SC Tehnostrade SRL - SC Spedition UMB SRL, a fost recepționat cu mari laude de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, semn că muncitorii și-au făcut treaba. Însă, chiar dacă s-a făcut recepția lucrărilor, autostrada nu a fost încă deschisă circulației, din cauza lotului III, pe care s-a refuzat recepția lucrărilor, invocându-se probleme tehnice de execuție. De aici, pe pagina forum.peundemerg.ro au fost postate câteva imagini cu situația la zi a lotului care poartă „semnătura” UMB Spedition, societatea vrânceanului Dorinel Umbrărescu.

Umbrărescu mai are câteva contracte similare în țară, iar CNAIR se arată mai mult decât mulțumită de calitatea lucrărilor: „Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva este parte integrantă a coridorului 4 Pan european ( Rin- Dunăre), iar pe traseul acestuia se află Dealul Soimuș unde a fost pusă în operă una dintre cele mai spectaculoase lucrări de infrastructură din România. Antreprenorul acestui contract în valoare de peste 419 milioane lei fără TVA este Asocierea SC TEHNOSTRADE SRL – SC SPEDITION UMB SRL”, se arată în comunicatul CNAIR, citat de Ziar de Hunedoara. Aceeași sursă scrie că lotul IV al autostrăzii Lugoj-Deva, cel pe care se află „dealul liliecilor” va fi dat în trafic chiar astăzi, imediat după finalizarea recepției nodului de la Ilia care se află pe lotul III al șoselei. 

Însă, din pozele postate pe forum.peundemerg.ro, azi dimineață lotul nu arăta pe măsura laudelor, lucru taxat și de membrii forumului.

Sursa Foto: https://forum.peundemerg.ro

Adauga comentariu