Fostul lider al USR Vrancea, Cosmin Timofte, revine la „matcă”!

Fostul lider al USR Vrancea, Cosmin Timofte, a luat decizia de a reveni în partid după ce a părăsit formațiunea pe care a crescut-o la „sân” în luna septembrie. Din câte se pare, Cosmin Timofte a renunțat la poziția de outsider pentru a-l sprijini pe candidatul USR Vrancea la primăria Focșani, Liviu Macovei.


„Am luat această hotărâre de a reactiva în USR pentru că am încredere în candidatura d-lui Liviu Macovei și doresc să susțin proiectul USR pentru Municipiul Focșani. Consider că urmează o perioadă extrem de dificilă în viața politică locală în vederea construirii unei alternative la alegerile locale din 2020, cu scopul înlăturării PSD din Județul Vrancea”, a spus Cosmin Timofte.


Liviu Macovei, „motivul” declarat al întoarcerii lui Timofte în partid, consideră că întoarcerea „fiului rătăcitor” în barca USR nu poate fi decât de bun augur pentru viitoarele bătălii electorale. „Mă bucur că a revenit în echipa noastră și consider că este un plus pentru organizația USR Focșani și pentru viitoarele campanii. Are o experiență vastă, este unul dintre cei care au condus USR spre ce este astăzi în Vrancea și consider că avem nevoie de oameni cât mai bine pregătiți așa cum este Cosmin Timofte”, a spus președintele USR Focșani și candidatul filialei la Primăria Focșani, Liviu Macovei.

 

Adauga comentariu