A fost deschis dosar penal pentru omor, în cazul dispariției băiețelului din Urechești. Suspect este un adolescent de 15 ani!

Update: În această seară, s-a luat decizia ca minorul de 15 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor, să fie reținut pentru 24 de ore. Mâine, acesta urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Știrea inițială:

Băiețelul dispărut duminică și găsit ieri seară înecat ar putea victima unui omor! Ieri, oamenii legii făceau un apel la populație pentru a da de urma puștiului de 9 ani și 7 luni, originar din Urechești. Însă băiețelul nu a mai ajuns niciodată acasă, ci a fost găsit fără suflare, în vegetația de pe malul unei bălți de pescuit din localitatea Oreavu, comuna Gugești. 

Inițial, se bănuia că a fost vorba despre un accident nefericit. Aseară, trupul micuțului urma să fie dus la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie, iar ancheta era în curs. Azi, noi detalii ies la iveală, bănuindu-se că băiețelul ar fi avut un conflict un un băiat ceva mai mare, de 15 ani.

Din cercetările efectuate de către polițiștii, referitor la dispariția minorului din data data de 22 martie, a rezultat faptul că acesta a avut o altercație cu un alt minor, fapt pentru care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de omor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

Adauga comentariu