Focșăneanul Cristian Alexa a întors două scaune la Vocea României. A ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă

Aseară, doi jurați de la Vocea României „s-au luptat” pentru a-l convinge pe un tânăr talentat din Focșani să vină în echipa lor. Cristian Alexa, un adolescent de doar 17 ani din Focșani, a reușit să îi impresioneze aseară Irina Rimes și pe Tudor Chirilă, cei doi jurați care au apăsat butonul „Eu te vreau”. „E băiat, nu cred!” - a exclamat Irina, în momentul în care s-a întors scaunul. „Nici o secundă nu m-am gândit că ești băiat”, i-a spus Irina după ce l-a auzit pe Cristian cântând piesa „Billionaire” a lui Bruno Mars. Cristian le-a spus câteva cuvinte despre el juraților - vârsta și localitatea în care trăiește: Focșani. Moment în care Andra l-a „corectat”: „Focșangeles!”. 

Eu am simțit la tine... nu știu dacă te-ai mai uitat, te uiți la Vocea României? A fost un concurent care se numește Tomi Weissbuch, dacă vă amintiți. Care era la Moga în echipă. Și avea 17 ani și exact același tip de energie pe care o ai tu. Eu pentru energia asta m-am întors. Chiar cred că este important ca un om ca tine să aibă multă energie venită și de la antrenor. Iar eu sunt aici ca să nu pierd timpul ăsta”, i-a spus Tudor Chirilă. „Aș vrea să consemnez un moment unic până acum la Vocea României: primul moment în care Irina aude o voce de fată, dar de fapt e un băiat. Cum te-ai simțit?”, l-a întrebat Smiley.

Mă duce într-o confuzie și îmi place foarte mult chestia asta. Mă bucur că ești băiat, pentru că asta înseamnă că ai un timbru foarte ofertant pentru piese. Ba chiar și piese pentru fete. Vreau mult să vii în echipa mea”, l-a asigurat Irina Rimes.

Cristi, de cât timp vrei să o cunoști pe Irina Rimes, vreau să știu...?”, l-a întrebat Smiley. Cristian a recunoscut că visează la acest moment de un an, însă alegerea lui finală a fost surprinzătoare. „Te rog, să nu prevaleze chestia asta, că este Irina aici. Se mai întâmplă, știi... mamă, e Irina aici! Dar mergi pe rațiune, te rog!”, au fost vorbele lui Tudor Chirilă.

Ce așteptări ai de la antrenorul tău? Ce aștepți?”, l-a întrebat și Andra pe tânărul focșănean. „Să fi câștigat măcar un trofeu”, a glumit Tudor Chirilă. „Dacă te duci după trofee, să știi că și eu am. Am Omul Anului, am Debutul Anului și mai am vreo câteva pe acasă, nu le mai țin minte”, i-a explicat Irina. „Așa am luat și eu la teatru, premiul Uniter, dar nu cred că asta e...”, a sărit Tudor Chirilă. Replicile dintre cei patru jurați au fost spumoase, iar interesul lui Tudor Chirilă și al Irinei Rimes a fost mai mult decât evident: fiecare îl dorea în echipă pe Cristian.

Mulțumesc din nou pentru complimente și pentru oferte. Dar m-am gândit, și... o să merg mai departe cu Tudor”, a fost decizia finală a talentatului cântăreț. „Da! Îți mulțumesc! Chiar sper să facem treabă bună, mersi mult!”, a fost reacția lui Tudor Chirilă. În fața camerei, acesta a subliniat că focșăneanul este „un personaj foarte interesant, atât vocal, cât și ca prezență pe scenă. E foarte mișto”, a explicat în câteva cuvinte Tudor Chirilă motivul pentru care l-a vrut pe Cristian.

Adauga comentariu