Focșăneanca Elena Calistru, președintele Funky Citizens, despre recentele declarații făcute de Liviu Dragnea: „Le e frică de realitate și de ceea ce se vede cu ochiul liber”

Prezentă în studioul Digi24, focșăneanca Elena Calistru, președintele ONG-ului Funky Citizens - care s-a alăturat protestului #șîeu, a vorbit despre reacția lui Liviu Dragnea vizavi de această mișcare. Președintele PSD a vorbit astăzi în termeni duri despre protestul inițiat de afaceristul sucevean Șfefan Mandachi: „Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 a început lucrul la prima autostradă din Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva”.

Elena Calistru a arătat că în primul rând această mișcare de protest este importantă pentru a arăta că toți ochii sunt îndreptați către realitățile din țară și a spus că „e un semnal foarte clar pentru toată clasa politica”. „Cred că trebuie să ne uităm la realitatea factuală. Acest om, alături de partidul pe care îl conduce, este la guvernare de peste 25 de ani. Și dacă ne uităm în jur, nu vedem acele autostrăzi. Este un semn că le este frică de realitate și de ceea ce se vede cu ochiul liber. Știu să se joace cu niște cuvinte mari și să arunce cu jigniri în direcția oamenilor care s-au apucat să facă ceva, din disperare.

Domnul Dragnea nu cred că are o problemă de simpatie. Este foarte, foarte mică partea aceea de populație care îl găsește simpatic. În ceea ce ține de felul în care se poziționează, este vorba de jigniri și de a ataca oamenii și nu există o minimă onestitate și de a recunoaște că a greșit”, a fost opinia focșănencei.

Adauga comentariu