Final Four pe ultima sută de metri! Antrenorul CSM Focșani 2007: „Manifestare sportivă unică pentru Focșani!”

Cei patru antrenori ai echipelor care își vor disputa în acest sfârșit de săptămână, la Focșani, Cupa României Fan Courier la handbal masculin au susținut o conferință de presă în foaierul Teatrului Municipal. Cu acest prilej a fost prezent și edilul Cristi Misăilă care a dat asigurări că evenimentul sportiv se va desfășura ca la carte. În ansamblu, antrenorii au fost destul de optimiști în ceea ce privește rezultatul duelurilor din week-end, nici unul dintre ei nefăcând un secret din dorința de a câștiga trofeul.

Primul care a luat cuvântul a fost antrenorul federal Sorin Toacsen care a ținut să sublinieze faptul că echipa câștigătoare va putea participa la competiția pentru câștigarea cupei europene. Toacsen și-a exprimat încrederea că fanii vor onora evenimentul și că nu vor fi probleme în tribune.

Și pentru că veni vorba de tribune, Cristi Misăilă și-a exprimat regretul că Sala Polivalentă din Focșani este prea mică pentru toți cei care ar fi vrut să vadă meciurile „pe viu”. Din acest motiv, în infinita sa înțelepciune, edilul a anunțat că va planta în buricul târgului un ecran uriaș. Astfel, toți cei care nu au apucat bilete vor putea să urmărească meciurile în direct.

„Sunt convins că vor fi și foarte mulți doritori care vor să fie mai mulți împreună și să urmărească disputarea acestor partide, drept pentru care îi vom invita în Piața Unirii pe cei care nu au reușit să-și procure bilete la aceste meciuri”, a spus, oarecum alambicat, Cristi Misăilă.

Antrenorul CSM Focșani 2007, Viorel Ciubotaru a fost destul de rezervat în declarații. Să nu uităm că echipa noastră, dacă va trece de SCM Politehnica Timișoara, va avea de înfruntat în meciul decisiv pentru cupă pe Steaua sau Dinamo.

„Este o manifestare sportivă unică pentru Focșani, ca amploare dar și pentru că suntem participanți direcți la această competiție, nu doar organizatori. Așteptările noastre sunt să fie sala plină, să ne bucurăm de evenimentul sportiv și, de ce nu, să câștigăm Cupa României”, a spus antrenorul CSM Focșani, Viorel Ciubotaru.

Și ceilalți antrenori prezenți și-au arătat încrederea că întregul eveniment sportiv se va desfășura fără probleme organizatorice sau de alt gen și că fanii se vor dovedi a fi la înălțime. Reamintim cititorilor programul meciurilor:  sâmbătă, 9 martie, de la ora 15.00 - SCM Politehnica Timișoara – CSM 2007 Focșani; de la ora 17.30 – Steaua – Dinamo. Duminică Finala mică se va juca începând cu ora 15.00 iar Finala mare cu 17.30.

 

Sursa foto: CSM Focsani 2007

 

 

Adauga comentariu