Festival de recitaluri la Zilele Orașului Odobești. Trei zile de sărbătoare vor „ușura” bugetul localității cu 19.000 de euro!

Orașul Odobești se pregătește de sărbătoare. La finalul acestei săptămâni, între 13 și 15 septembrie, locuitorii urbei vor avea prilejul să asiste și să participe la o serie de manifestări legate de zilele orașului. De fapt, astăzi a fost deschis oficial și Festivalul Tradițional „Toamna Odobeșteană”, eveniment ajuns la ediția a XV-a care cuprinde o serie de manifestări culturale semnificative pentru localitate și care include manifestările legate de zilele orașului.


Casa de Cultură Odobești va fi responsabilă cu organizarea activităților însă primăria va fi cea care le sponsorizează. Administrația locală a pus la bătaie 89.250 de lei cu TVA, asta însemnând aproape 19.000 de euro. Suma va pleca direct către societatea care se va ocupa de organizarea evenimentului, SC TALISMAN TOUR & EVENTS SRL din București.


Potrivit programului, în cele trei zile vor avea loc 16 recitaluri care vor aduce pe scenă aritști de muzică ușoară sau populară, nume cunoscute din industria showbiz-ului național. Vor încânta publicul Valy Vijelie, Daniela Gyorfi, formația Talisman, Marius Văduva, Ionică Stan și mulți alții. Manifestările se vor încheia duminică seara cu recitalul Talisman și un foc de artificii.


„Avem un program artistic pentru toate vârstele și gusturile. De fapt, în cele trei zile în care vom sărbători orașul Odobești vor avea loc mai multe manifestări culturale, artistice și chiar sportive, manifestări care se adresează tuturor odobeștenilor, indiferent de vârstă.


Așadar, pe lângă spectacole vor mai fi organizate lansări de carte, vernisaje de pictură, proiecții de film, competiții de fotbal și atletism. Evenimentele se vor încheia cu un concert al trupei Talisman și tradiționalul, de acum, foc de artificii, foarte gustat de cetățenii orașului nostru”, ne-a spus primarul Daniel Nicolaș.

 

Adauga comentariu