Fără permis de conducere, și-a făcut curaj cu ceva alcool pentru a urca la volan. A fost „premiat” cu dosar penal

Un bărbat din Odobești este cercetat pentru două infracțiuni la regimul rutier: conducere auto cu permisul de conducere suspendat și sub influența alcoolului, după o ispravă de azi noapte. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost oprit în trafic în jurul orei 23.45 de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești. 

În urma primelor verificări, oamenii legii au constatat că acesta nici nu trebuia să se afle la volanul autoutilitarei, dat fiind că avea dreptul de a conduce suspendat. Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că avea 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cercetările sunt continuate de polițiști.

Un alt șofer depistat băut la volan ieri a fost un focșănean de 45 de ani. Acesta a fost oprit pentru verificări în jurul orei 20.00 de polițiștii Biroului Rutier Focșani, pe Bulevardul București. 

A fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat că petrecuse Ziua Europei cum se cuvine: avea o concentrație de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Adauga comentariu