Familia Alecsandrescu-Dumbravă și-a împrumutat soacra (mama) cu 10.000 de coco! Lucreția zice că nu!

Dacă nu vă spune nimic numele de Raluca Alecsandrescu, ei bine, aflați că este soția șefului poliției locale din Focșani, Dorian Alecsandrescu și fericita fiică a Lucreției Dumbravă, actuala soție a primarului Cristi Misăilă. Domnița Ralu și-a plimbat o vreme grațiile prin primăria de la Păulești apoi a devenit, cu ajutorul mamițichii, consilier juridic la primăria cea mai importantă din Vrancea, cea de la Focșani.


Raluca Dumbravă s-a amorezat de junele Dorian și uite-așa, ca prin magie, cei doi și-au pus pirostriile în 2014, ea devenind din Dumbravă, Alecsandrescu. Pruncul a purces la drum și tânăra mamzelă a intrat în concediu de creștere a copilului de unde a ieșit, mai proaspătă ca oricând, șef de serviciu în cadrul Direcției de Asistență Socială Focșani, instituție aflată în subordinea primăriei și încălecată de proapătul său tată vitreg, Crisi Misăilă.

Dorian și Raluca Alecsandrescu Dumbravă - in love (Sursa foto: Facebook)


Se pare că lucrurile s-au aranjat pentru tânăra familie de bugetari Alecsandrescu: el - șef al poliției locale, ea - șef de serviciu. Se pare că într-atât de prosper le este traiul, încât Raluca a scos de la jartieră 10.000 de coco, valută pe care i-a dat-o cu titlul de împrumut mamițichii. Trebușoara nu este secretă, ci apare negru pe alb în declarațiile de avere completate de Raluca și Dorian Alecsandrescu pe 4 iunie și respectiv 2 aprilie 2018.


Lucru ciudat peste poate, în declarația de avere a Lucreției Dumbravă, semnată cu mânușița dumneaei pe 15 iunie 2018, nu apar (de ce oare?) cei 10.000 de euro luați cu împrumut de la fiica sa, Raluca. Să fi avut, oare, ceva de ascuns Lucreția Dumbravă-Misăilă? Ori, poate jenantă că a ajuns la mâna propriului vlăstar, a preferat să treacă sub tăcere acest lucru. Faptul, nedeslușit până în prezent, nu poate genera decât speculații de care toată lumea are capul doldora. Ca ca să prepuim și noi, o fi păstrat bănetul pentru următoare campanie a soțului, nu la primărie, cum se aude, ci la consiliul județean.


Tânărul cuplu  Alecsandrescu deține un teren agricol în Focșani (1.411 metri pătrați), cumpărat în 2013 și trecut pe numele soțului, un apartament pe numele soției și două mașini: BMW 320 D și Suzuki Jimny. În anul 2017 Raluca și Dorian au obținut 8.350 de euro din vânzarea unui Renault Megane și au două depozite în bancă, ambele deschise în 2014, chiar anul căsătoriei lor: 66.000 de lei și 10.400 de euro.


Pe întreg anul 2017, salariile celor doi au totalizat 133.752 de lei (28.699 euro), din care Raluca a venit în casă cu 19.474 de lei (indemnizația de creștere a copilului și salariul de la Direcția de Asistență Socială), în timp de Dorian s-a grijit să aducă 114.278 de lei (retribuțiile de director primite de la Oficiul Pedologic și poliția locală, plus indemnizația de la Parking)

 

Adauga comentariu