FABULOS! Marian Oprișan, copil fiind, prin bănci cutreiera! Șeful județului s-a distrat la Intim cu foștii colegi din școala generală!

Marian Oprișan a petrecut aseară la Restaurantul Intim cu foștii colegi de școală generală. Actualul președinte al CJ Vrancea și-a amintit de nebuniile pe care le făcea la Școala nr.7 din Focșani în urmă cu vreo 40 de ani. Cărunt la tâmple și-n simțiri, barosanul de Vrancea a rememorat cu plăcere alături de foști colegi și colege toate năzdrăvăniile din adolescența-i zbuciumată, atunci când nici nu-i trecea prin cap ca va deveni „dom’ președinte”.


Marian Oprișan nu a mâncat prea mult, că acum ține la siluetă (și la a lui, evident!), a gustat puțin (numa blondă!) și a băut la tutun toată noaptea. S-au depănat amintiri, s-au bârfit profesori și prieteni, au curs și ceva lacrimi de înduioșare pentru cei care nu mai sunt printre ei dar până la urmă a ieșit bine.


Întâlnirea nu a fost una cu pretenții însă, după cum se vede și din fotografii (urcate de cineva entuziasmat pe pagina sa de socializare), toată lumea pare să se simtă minunat alături de „cel mai iubit vrâncean”. Veniți de luați luminăăăăăă!!!!

Adauga comentariu