Fabule și... caricatură reunite sub un singur volum „made by” C. Pavel și Mony Constantin la Odobești

Mâine, chiar de Sfinții Împărați Constantin și Elena, doi autori imabatabili au hotărât să-și lanseze experimentul intitulat „Nimeni n-a murit de râs. Caricaturi și fabule”. Așadar, profesorul de istorie (acum pensionar) Ionel Mony Constantin, pe post de fabulist malițios, și cunoscutul caricaturist Constantin Pavel au ales Casa de Cultură din Odobești pentru a-și lansa efortul comun concretizat în volumul pomenit mai sus.


”Într-o perioadă în care se părea că fabula a fost uitată, Ionel Mony Constantin doreşte să o readucă în actualitate. Cu o tematică diversă, creaţiile sale reprezintă o reflexie în oglindă a tárelor societăţii noastre”, scrie fabulistul Ilie Bâtcă în „Cuvântul înainte” al cărții „Nimeni n-a murit de râs. Caricaturi și fabule”.


Evenimentul va avea loc mâine, la ora 13.00 în foaierul Casei de Cultură „Constantin C. Giurescu”, acolo unde cei doi autori vor prezenta publicului tâlcul celor 33 de fabule însoțite de tot atâtea desene caricaturale ale maestrului Constantin Pavel, devenit aproape un brand al județului Vrancea.

 

Adauga comentariu