„Ești penibilă!!” - Reacție în apărarea lui Chitic, de la finu pentru nașu, se știe! Amândoi lucrători în primărie, amândoi asociați pă firmă. Domnu Ștefan Irescu, lăsați Facebookul și vedeți-vă de funcția de administrator public prin Mărășești

Știam noi că oamenii din Mărășești au interdicție să dea share-uri materialelor noastre pe Facebook, dat fiind că nu suntem fani ai administrației de succes Chitic, dar să nu avem voie să folosim nici noi rețeaua de socializare... nu am crezut! Nici bine nu am publicat materialul Viorica Dăncilă a văzut la Mărășești fix ce trebuia să vadă. „Jos pălăria”, Dorel Chitic: nu ai un spațiu unde să îți primești șefa de la centru și ai dus-o să se schimbe de haine într-un birou din primărie! , că s-a și sărit în apărarea Chiticului. De la finu pentru nașu, dedicație specială, suavul domn Ștefan Irescu m-a cadorisit cu apelativul de „penibilă”. Lăsați, domnule Irescu, am fost catalogată și mai rău de atât. Poate dumneavoastră ar trebui să vă faceți datoria de „city manager”, funcție în care v-a urcat nașul copilului dumneavoastră, primarul Dorel și Valerică și Chitic. Ar fi de preferat decât să o ardeți pe Facebook în timpul programului, când dumneavoastră luați bani grei pentru... chiar, pentru ce?

Domnul Irescu este, cum altfel, și membru PSD. În 2016, de prea performant ce era, a fost băgat pe listele electorale localului Mărășești și ale CJ, însă a renunțat la funcția de consilier local. A fost mângâiat ulterior pe căpuț de Chitic și i s-a oferit postul de administrator public la Primăria Mărășești. Din ce trăia stimatul domn Irescu până atunci? Păi era tot administrator public al orașului. Pe 2015 avusese salarii totale de 36.000 de lei. Totuși ce îl recomandă pe Ștefan Irescu? Păi domnul Irescu a fost angajat de Chitic prin 2012, când aflăm și la ce se pricepe. Venea din mediul privat, firma la care e acționar cu... Chitic, ați ghicit. Și avusese venituri pe anul anterior, cuantificate în... pierderi!

Firește că din administrator în mediul privat, „pe pierderi”, a fost angajat administrator public „pe primărie”. Așa se face că de la buget, în 2017 a încasat salarii totale de 54.279 lei. Anul acesta declarat un total de 66.684 lei, pe anul 2018. Hai, poate treceți de cifra celui rău la anu! Și, cum în Primăria Mărășești lucrează doar rude, de îți vine să zici bancul ăla urât, Doamne iartă-mă, firește că și soția domnului Irescu ia niște bănuți din mâna binevoitoare a Chiticului.

Noi am văzut că domnul Irescu e plin de talente. Cum împarte dumnealui cadouri din banii primăriei pe care o manageriază nu mai împarte nimeni! 

Adauga comentariu