Emoționant! Lauriana Ailincuței și fiul său, împreună în campania electorală pentru prezidențiale. Octav Ailincuței, ditamai șeful la Parking, a experimentat deplasarea cu transportul public!

În weekend, partidele s-au încumetat care mai de care să dea ochii cu electoratul pe străzi și, eventual, să facă băi de mulțime, acolo unde oamenii chiar au dorit să stea la o vorbă, o măslină. Au ieșit și social democrații vrânceni în stradă pentru a-i face reclamă candidatului Viorica Dăncilă. Veseli - că de ce nu ar fi - bugetarii instituțiilor din Focșani au luat la pas municipiul îmbrăcați în haine roșii, nu cumva să nu îi recunoască lumea de departe. Startul campaniei a fost luat și de familia Ailincuței - mama și fiul. Doamna Lauriana este consilier local, iar fiul a primit la rândul său un post plătit de primărie - șef birou la Parking, după ce câțiva ani a prins experiență importantă în firma familiei.

Octav Ailincuței a lăsat probabil mașina sa într-o parcare deținută de societatea unde are un cuvânt de spus și, alături de un fost consilier local - Liviu Ioan Oloeriu - a mers câteva stații cu unul dintre microbuzele societății de Transport Public. Normalitate, ce să mai!

La fel de normal este și faptul că o altă angajată a Parking, Camelia Guguianu, a fost la rândul său cadorisită cu o gecuță roșie pentru evenimentul din weekend. Numele nu e o coincidență, Camelia Guguianu fiind fiica tatălui său. Fără glumă, după ce, la fel ca Octav, a căpătat experiență în firma familiei - respectiv a fostului consilier județean Constantin Gugianu, Camelia a fost angajată pe merit contabil șef la Parking. Nu cumva să rămână PSD Vrancea fără oameni în campanie!

E drept, nu este pentru prima dată când Parking are reprezentanți în campanie. „Dăcât” că în primăvară pentru copiii care iau lună de lună salariu de la societatea aflată în subordinea CL Focșani nu se găsiseră încă hăinuțe roșii, ci doar pliante!

Adauga comentariu