După aproape trei luni de la numire, Vasile Bercaru este înlocuit din funcția de șef al Gărzii Forestiere Focșani!

După nici trei luni de la numirea sa în funcție, la data de 1 ianuarie 2020, Vasile Bercaru este schimbat de la șefia Gărzii Forestiere Focșani, locul său fiind luat de Iulian Virgil Anton, consilier la Direcția de implementare – avizare, începând de luni, 23 martie. Printr-un comunicat sec pe Facebook, instituția anunță că:


„Va informăm că la data de 19.03.2020, au fost emise ordinele Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, nr. 468 privind încetarea promovării temporare în funcția publică de conducere temporar vacantă de inspector șef al Gărzii Forestiere Focșani a d-lui Vasile BERCARU, respectiv nr. 469 privind promovarea temporară în funcția publică de conducere temporar vacantă de inspector șef al Gărzii Forestiere Focșani a d-lui ANTON Iulian Virgil începând cu data de 23.03.2020, din funcția publică de consilier în cadrul Direcției de implementare și avizare – Garda Forestieră Focșani”.


Contactat telefonic, fostul șef al Gărzii Forestiere Focșani nu a știut să ne ofere mai multe amănunte legate de schimbarea sa intempestivă.


„Nu cunosc motivul, este hotărârea ministrului. Nu mi-a reproșat nimic profesional... habar nu am! Din moment ce ești promovat temporar, tot așa poți să fii înlocuit. Oricum pe post este un titular dar este suspendat. Până ieri am comunicat cu ministerul, noi ne facem treaba în toate județele. La ora asta nu cunosc niciun amănunt legat de acest subiect și chiar dacă aș ști nu aș avea ce să comentez. Este decizia conducerii”, ne-a spus Vasile Bercaru.


După ce va lăsa scaunul altui coleg, respectiv, Iulan Virgil Anton, el își va relua activitatea de consilier superior la Direcția de Implementare și Avizare din cadul Gărzii Forestiere Focșani.

 

Adauga comentariu