Două persoane au necesitat îngrijiri în urma unui incendiu izbucnit la un bloc din Focșani. Focul a pornit de la o țigară

O țigară aprinsă a fost suficientă pentru a produce un incendiu care putea avea consecințe grave. În această dimineață în jurul orei 05.30, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au plecat spre un incendiu anunțat la un bloc în Focșani. Trei echipaje - două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD - au acționat pentru a stinge focul izbucnit la un bloc situat pe strada Aleea Școlii din municipiul Focșani.

Din fericire, pagubele nu au fost însemnate, însă două persoane au avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale de pe SMURD.  Paramedicii au acordat primul ajutor calificat la două victime, un băiat de 13 ani și o femeie de 47 de ani, intoxicate ușor cu fum, însă ulterior victimele au refuzat transportul la spital. 

În urma incendiului au ars aproximativ 50 kg de materiale de hârtie și carton, depozitate pe casa scării, la ultimul etaj. De asemenea, s-au deteriorat firele de la instalația electrică, precum și  planșeul și pereții  blocului de la etajul 4. Până acum, pompierii au stabilit că fumatul în loc nepermis este cauza probabilă a producerii evenimentului.

Adauga comentariu