Dosare penale pe bandă rulantă în minivacanța de Rusalii! În inconștiența lor, unii s-au urcat băuți zdravăn la volan!

Zilele acestea, polițiștii vrânceni au desfășurat mai multe acțiuni de verificare a conducătorilor auto aflați în trafic, misiuni care au avut ca scop depistarea șoferilor aflați sub influența băuturilor alcoolice. După cum era de așteptat, oamenii legii au depistat destui conducători auto care s-au urcat la volan deși băuseră înainte. Din acest motiv, cei în cauză s-au ales cu dosare penale.


În noaptea de 15 iunie, cu puțin după miezul nopții, polițiștii din Tîmboești și Slobozia Bradului au depistat un bărbat de 49 de ani din Tâmboești care conducea mașina pe drumul comunal 169 Pădureni băut bine. După ce a fost tetat, acestuia i-a ieșit 0,93mg/l alcool pur în aerul expirat.


În ziua de 16 iunie, la oara 12, polițiștii din Nănești au prins un tânăr de 23 de ani din Panciu care deși era băut bine (avea 0,61mg/l alcool pur în aerul expirat) conducea nestingherit pe DN 23A. în localitatea Bordeasca Veche. În aceeași zi, aproape de ora 16.00, un bărbat de 39 de ani din Cârligele a fost depistat conducând sub influența alcoolului (0,95mg/l) pe raza comunei Vârteșcoiu. Ceva mai târziu, la 20.30, poliția din Odobești a oprit un șofer de 41 de ani din Reghiu care șofa fără probleme deși în urma testului s-a dovedit că pilise ceva înainte – 0,46 mg/l.


Pe 17 iunie, pe la ora 17.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tulnici au depistat în trafic, pe DN 2D Tulnici, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Tulnici, care conducea un autovehicul, având o alcoolemie de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul s-a ales, evident, cu dosar penal.


În sfârșit, azi-noapte, pe la ora 24.00, polițiștii din cadrul  Secției de Poliție Rurală Odobești au depistat pe DN 2M, pe raza comunei Broșteni, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,77mg/l alcool pur în aerul expirat. Este evident că aventurierii s-au ales cu dosare penale, ceea ce nu i-a făcut, probabil, să regrete că au băut înainte de a se urca la volan.

 

 

Adauga comentariu